Engine Management eCtune , Crome , AFC , FMU , Zdyne , Hondata , EMS , TE , Uberdata Anything to control your fuel, spark needs!

data isnt right

Old 08-18-2007, 09:13 PM
  #1  
0.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 107
Default data isnt right

Decided to try datalogging on the new laptop. Installed all drivers and softwares. Opened up freelog and numbers just jumped around like crazy. Tried a different cable and same thing. First cable used was a hondalog. Second was a Nokia. J12 is cut from the ecu. any ideas? Worked on old laptop but old laptop took a dump.
vang is offline  
Old 08-19-2007, 08:31 AM
  #2  
0.0 BAR
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 0
Default Re: data isnt right

What did you set the baud rate at? 38400? Do you have the right com port selected?
SpankedYA! is offline  
Old 08-19-2007, 01:34 PM
  #3  
0.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 107
Default Re: data isnt right

Yep, I have the correct port. Had baud rate at 38400 but switched it to 115200. Just cant figure it out. Could it be that vista installed the datalogging cable by itself?
vang is offline  
Old 08-23-2007, 10:14 PM
  #5  
0.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 107
Default Re: data isnt right

all settings are correct. Did a sanity check and it passed. Loopback test failed.
vang is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
jaykew99
General Discussion
7
01-11-2005 04:56 PM
CivicComingSoon
General Discussion
5
08-08-2004 07:20 PM
OnYx
General Discussion
30
03-18-2004 07:54 PM
BlinD
Forced Induction
2
08-07-2003 07:22 AM
dastinker8
Engine Management
3
04-13-2003 12:12 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: data isnt right


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.