Engine Management eCtune , Crome , AFC , FMU , Zdyne , Hondata , EMS , TE , Uberdata Anything to control your fuel, spark needs!

problems connecting burn1 to crome

Old 05-13-2007, 09:49 PM
  #1  
0.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2005
Location: WA
Posts: 0
Default problems connecting burn1 to crome

Crome 1.2.5, free version

Everything is set to match up, com port(2), latency, baud, etc..

Added rtp, disabled checksum. Even used a stock bin to see if it was my bin. Nothing.


It says it cant find it after performing 3 tests, 250ms between each.

My burn1 works fine, i burned a chip earlier without a problem. I duno what to do.

I've done it on my other computer before, don't know why it won't let me do it on this one. All other plug ins work just fine.
Oscar is offline  
Old 05-14-2007, 10:33 PM
  #2  
0.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2005
Location: WA
Posts: 0
Default Re: problems connecting burn1 to crome

This is really starting to ------- **** me off!

I've tried every ------- com(1-4) port, every baud. I have both the device manager and crome set exactly the same. I've tried opening and closing crome MANY times. I've unlplugged and plugged my burn1 many ------- times too!! It's just ------- pissing me off!!
Oscar is offline  
Old 05-14-2007, 11:23 PM
  #3  
0.0 BAR
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 0
Default Re: problems connecting burn1 to crome

Uh, what exactly are you trying to accomplish by "hooking the Burn1 up to Crome"?

In order to use RTP you will need an emulator like an Ostrich.

Unless I am mistaken you can only burn a chip with the Burn1 through Flash and Burn.

JonDouglas is offline  
Old 05-14-2007, 11:32 PM
  #4  
0.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2005
Location: WA
Posts: 0
Default Re: problems connecting burn1 to crome

no, I've burned chips with crome before. It's just a little faster.

Also, I have an ostrich that i'll be hooking up also. I just don't have it on me at the moment. Hopefully it doesnt do this when i try to hook that up.
Oscar is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
blackoutgt
Engine Management
4
06-11-2009 01:54 PM
hard2obtain
Engine Management
26
05-17-2007 01:21 AM
ZC4ME
Engine Management
6
05-04-2005 11:28 PM
phenix
General Discussion
0
04-12-2003 03:21 PM
cel_912
General Discussion
0
04-08-2003 04:33 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: problems connecting burn1 to crome


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.