Engine Management eCtune , Crome , AFC , FMU , Zdyne , Hondata , EMS , TE , Uberdata Anything to control your fuel, spark needs!

My willem died

Old 05-06-2005, 08:56 PM
  #1  
3.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 9,802
Default My willem died

I think my burner just died on me.

I burned an SST chip, went outside to test it.

Came back to erase and re-burn, the red light thats normally on was off and I got a hardware failure.

rebooted a couple times just to make sure it wasnt something the computer tripped out about.

tried unplugging and re-plugging stuff, only got the red light to come on dimly for a couple moments, green light has stayed off entire time.

no noticeable burnt spots on the board, everything looks okay.

any idea?
FooK is offline  
Old 05-07-2005, 01:32 PM
  #2  
0.0 BAR
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 12
Default Re: My willem died

Maybe you zapped it the static electricity. A lil zap like that can ruin a whole motherboard.
alltrac1993 is offline  
Old 05-07-2005, 04:37 PM
  #3  
3.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 9,802
Default Re: My willem died

zapped it just sittin here on my desk, kinda hard to believe, but anythings possible.

FALSE ALARM

workin fine now, chip was in backwards. gave it symptoms like there wasnt any hardware present at all.
FooK is offline  
Old 05-10-2005, 01:40 PM
  #4  
0.5 BAR
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 147
Default Re: My willem died

does it have a external power suply? it could be that went bad
crxmobinvtec is offline  
Old 05-10-2005, 01:59 PM
  #5  
1.0 BAR
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 224
Default Re: My willem died

Originally Posted by crxmobinvtec
does it have a external power suply? it could be that went bad
**ID-10-T error**
ncervantes is offline  
Old 05-10-2005, 02:34 PM
  #6  
1.0 BAR
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 467
Default Re: My willem died

Originally Posted by ncervantes
Originally Posted by crxmobinvtec
does it have a external power suply? it could be that went bad
**ID-10-T error**
lmao!
sohc_mshue is offline  
Old 05-11-2005, 09:15 PM
  #7  
3.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 9,802
Default Re: My willem died

Originally Posted by ncervantes
Originally Posted by crxmobinvtec
does it have a external power suply? it could be that went bad
**ID-10-T error**
good joke!









....10 years ago.
FooK is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
BLACKSI
General Discussion
19
11-13-2004 04:13 AM
civicunrest
General Discussion
13
08-16-2003 05:41 AM
2000vsm
Forced Induction
35
06-27-2003 05:41 PM
2000vsm
General Discussion
0
06-26-2003 12:35 AM
Semnos
General Discussion
8
06-10-2003 06:18 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: My willem died


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.