Engine Management eCtune , Crome , AFC , FMU , Zdyne , Hondata , EMS , TE , Uberdata Anything to control your fuel, spark needs!

Help I can't get my Romulator to work

Old 03-07-2004, 02:14 PM
  #1  
0.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 5
Default Help I can't get my Romulator to work

Hey I'm running Hondata S200B, and I just purchased a romulator, I followed the instructions and when I down load the ROM from the Rom editor program it flashes for a split second downloading ( Maybe thats normal ) then when I turn my ignition key off and back on the the light on the romulator should be solid RED and its not. its a low red flickering, If I try to start my car its just in limp mode. I can't figure out if the romulator is even being down loaded. Could this unit be defective, or am I doing something wrong.... All software is installed and up to date.
turbointegra22 is offline  
Old 03-07-2004, 02:30 PM
  #2  
3.0 BAR
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 2,260
Default Re:Help I can't get my Romulator to work

Did you read the information on the website? You may have to set your pull-hard/soft option.

http://www.xtronics.com ..if all else fails, call Karl.
TurboEF9 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
-SphiNx-
Engine Management
3
06-05-2006 09:47 AM
surfer
Engine Management
19
09-30-2004 09:19 AM
chiman72
Engine Management
11
07-20-2004 11:12 AM
88b16civic
Engine Management
10
07-02-2004 03:01 AM
rags2riches
Engine Management
9
02-03-2004 10:00 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Help I can't get my Romulator to work


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.