Go Back  HomemadeTurbo - DIY Turbo Forum > Homemadeturbo > Engine Management
CEL when using moates ostrich on known good .bin's? >

CEL when using moates ostrich on known good .bin's?

Engine Management eCtune , Crome , AFC , FMU , Zdyne , Hondata , EMS , TE , Uberdata Anything to control your fuel, spark needs!

CEL when using moates ostrich on known good .bin's?

Old 07-12-2007, 11:45 PM
  #1  
3.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,081
Default CEL when using moates ostrich on known good .bin's?

I am having some issues with the ostrich, I keep getting CEL's when I load my basemap's on it, even thougth the map's are exact copies, and actually the same file, of a bin that I had running my car for the last week with absolutely no proplems or CEL's. Yeah the red wire is at pin1, I have a driver, it even say's it's connected when I "detect connection" in crome, but when I hit "put" I get a message that say's

"the operation failed ofter 3 attempt(s) with 250 milliseconds between each attempt."

I'm getting very frusterated. I need to take a break for a day from this but its getting urgent and I need to get this figured out, if you have any idea please let me know!
ifly87 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
90dx
Turbo Parts For Sale
12
06-20-2009 04:44 AM
ifly87
Engine Management
10
07-15-2007 08:46 PM
genxperformance
Engine Management
1
11-05-2005 07:24 PM
evosol
Turbo Parts For Sale
8
08-06-2005 04:06 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: CEL when using moates ostrich on known good .bin's?


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.