Engine Management eCtune , Crome , AFC , FMU , Zdyne , Hondata , EMS , TE , Uberdata Anything to control your fuel, spark needs!

1 wire vtec question need help

Old 06-09-2006, 02:21 AM
  #1  
0.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 11
Default 1 wire vtec question need help

I have a p06 computer from ecuhacker.com it has the one wire vtec, and was already chipped. So I made me a chip using uberdata, its a single map obviously since its a po6 computer, and put it in but now vtec won't work. If I unplug the one vtec wire that it has I get a CEL. I just don't understand why it would work on the old chip but not the new one. In uberdata I started with a base p06, edited it and selected the vtec option. Any help would be greatly apriciated as I'm not to good with computers and what not
bikester is offline  
Old 06-09-2006, 02:48 AM
  #2  
3.0 BAR
 
Join Date: May 2003
Posts: 5,381
Default Re: 1 wire vtec question need help

so you have it chipped for vtec right? and now you are trying to run a p28 map and vtec isnt working?

what map did you burn on Uber? and do you know for sure if it worked B4?

juli0_bustamante is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
SpankedYA!
Engine Management
11
01-10-2012 12:32 PM
Darkelvis
Engine Management
4
07-18-2006 03:44 PM
t57b18
Hybrid/Tech
4
03-06-2006 05:05 AM
themadhatter
Hybrid/Tech
11
06-24-2004 05:03 AM
tuning art
General Discussion
21
08-27-2003 06:07 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 1 wire vtec question need help


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.