Go Back  HomemadeTurbo - DIY Turbo Forum > Homemadeturbo > Engine Management
just converted to obd1 and now having problams ??? >

just converted to obd1 and now having problams ???

Engine Management eCtune , Crome , AFC , FMU , Zdyne , Hondata , EMS , TE , Uberdata Anything to control your fuel, spark needs!

just converted to obd1 and now having problams ???

Old 03-06-2005, 11:39 AM
  #1  
1.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 347
Default just converted to obd1 and now having problams ???

ok heres what i have ,

88 civic dx converted to mpfi converted to obd1, im running a po6 and a single cam distro (0bd1)on my b18b. ok when i start the car i get a cell its for my o2 (41) it seems to ideal fine but when i drove the car it stutters and has no power at all its like it runs really lean or something. can it because of the po6 ??any help will b great thanks.-adam-
spooolin is offline  
Old 03-06-2005, 11:42 AM
  #2  
3.0 BAR
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 21,494
Default Re: just converted to obd1 and now having problams ???

Are you running a one-wire o2?
__________________
Best Car Insurance | Auto Protection Today | FREE Trade-In Quote
Dr.Boost is offline  
Old 03-06-2005, 11:48 AM
  #3  
0.0 BAR
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 0
Default Re: just converted to obd1 and now having problams ???

Boost is on the money today!
SpankedYA! is offline  
Old 03-06-2005, 11:52 AM
  #4  
1.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 347
Default Re: just converted to obd1 and now having problams ???

i have no 02 hooked up at the moment. that wouldnt cause it to run like that, we unpuged my freinds o2 on his 92 hatch and didnt run like mine.
spooolin is offline  
Old 03-06-2005, 11:54 AM
  #5  
3.0 BAR
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 21,494
Default Re: just converted to obd1 and now having problams ???

Originally Posted by spooolin
i have no 02 hooked up at the moment. that wouldnt cause it to run like that, we unpuged my freinds o2 on his 92 hatch and didnt run like mine.
Dude, come on now. Are you asking why your car is running like ---- and why you're getting a CEL for an o2 when you don't even have one hooked up?
__________________
Best Car Insurance | Auto Protection Today | FREE Trade-In Quote
Dr.Boost is offline  
Old 03-06-2005, 11:56 AM
  #6  
1.5 BAR
 
Join Date: May 2004
Location: Westminster,MD
Posts: 1,033
Default Re: just converted to obd1 and now having problams ???

Originally Posted by Dr.Boost
Originally Posted by spooolin
i have no 02 hooked up at the moment. that wouldnt cause it to run like that, we unpuged my freinds o2 on his 92 hatch and didnt run like mine.
Dude, come on now. Are you asking why your car is running like ---- and why you're getting a CEL for an o2 when you don't even have one hooked up?
absolutezroo is offline  
Old 03-06-2005, 11:57 AM
  #7  
1.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 347
Default Re: just converted to obd1 and now having problams ???

Originally Posted by Dr.Boost
Originally Posted by spooolin
i have no 02 hooked up at the moment. that wouldnt cause it to run like that, we unpuged my freinds o2 on his 92 hatch and didnt run like mine.
Dude, come on now. Are you asking why your car is running like ---- and why you're getting a CEL for an o2 when you don't even have one hooked up?
no no im sorry im asking y my car is running like ---- i just trew in the only code im getting is for no o2.
spooolin is offline  
Old 03-06-2005, 12:03 PM
  #8  
1.5 BAR
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,145
Default Re: just converted to obd1 and now having problams ???

Fit the o2, get rid of that code and then go from there, might help, might not, bet there is more codes.
civicvtecb16a is offline  
Old 03-06-2005, 12:05 PM
  #9  
1.5 BAR
 
Join Date: May 2004
Location: Westminster,MD
Posts: 1,033
Default Re: just converted to obd1 and now having problams ???

chceck your distributor wiring...there are 2 wires that look almost the same that always seem to throw people off that would be the first thing i'd check..and allso...did you say you do have a 4-wire o2 sensor?
absolutezroo is offline  
Old 03-06-2005, 12:20 PM
  #10  
1.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 347
Default Re: just converted to obd1 and now having problams ???

distro is wired perfect i checked it like 10 times theres only one wire thats diffrent on the obd0 and obd1 distro. and i dont have a 4 wire o2 or a one wire o2 hooked up at the moment.
spooolin is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: just converted to obd1 and now having problams ???


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.