Go Back  HomemadeTurbo - DIY Turbo Forum > Homemadeturbo > Engine Management
CROME not working any more plz help < new 1.5 +link >

CROME not working any more plz help < new 1.5 +link

Engine Management eCtune , Crome , AFC , FMU , Zdyne , Hondata , EMS , TE , Uberdata Anything to control your fuel, spark needs!

CROME not working any more plz help < new 1.5 +link

Old 06-02-2008, 01:38 AM
  #1  
1.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,147
Default CROME not working any more plz help < new 1.5 +link

2 nights ago i started tuneing
today crome dosent want to work
my buddy deleted all crome stuff (exept bins) and reinstalled it same problem
when i try to open it a window saying this pops up

Edit Honda ROMs has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.


i can look in to more info but i dont know what to look at in all that code
thx in advance
Atticus is offline  
Old 06-02-2008, 05:08 AM
  #2  
1.5 BAR
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,490
Default Re: CROME not working any more plz help

sounds like issues wiht your gay computer do system restor and to a date where it did work
turbo4life is offline  
Old 06-02-2008, 09:55 AM
  #3  
3.0 BAR
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,589
Default Re: CROME not working any more plz help

what version is it?

I believe they expire at a certain date and then you need to download a fix so it will work again, maybe that's the issue? Check pgmfi and see if your version is the one of the newer ones. Or change the clock on your computer to a few weeks ago when it was known to work and see if that fixes the problem
stenseltizm is offline  
Old 06-02-2008, 12:20 PM
  #4  
1.5 BAR
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 714
Default Re: CROME not working any more plz help

+1 which version were you running/tried to reinstall

-Luke
lkailburn is offline  
Old 06-02-2008, 10:20 PM
  #5  
0.0 BAR
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 8
Default Re: CROME not working any more plz help

I'm getting the same situation on my computer. Just finished uninstalling and reinstalling. Still no good.
funk.regulator is offline  
Old 06-02-2008, 10:24 PM
  #6  
0.0 BAR
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 0
Default Re: CROME not working any more plz help

Im still running 1.2 from like 2004-5 so I doubt the age of the software is an issue
Guy-Fast is offline  
Old 06-02-2008, 10:26 PM
  #7  
0.0 BAR
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 0
Default Re: CROME not working any more plz help

Yeah, it can be a date issue. The 1.43 build has a date block built in I think. I had to update mine. The older 1.2 version didnt have it.
SpankedYA! is offline  
Old 06-02-2008, 10:26 PM
  #8  
0.0 BAR
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 0
Default Re: CROME not working any more plz help

Originally Posted by CSaddict
Yeah, it can be a date issue. The 1.43 build has a date block built in I think. I had to update mine. The older 1.2 version didnt have it.
gotcha Im sticking with 1.2 it works
Guy-Fast is offline  
Old 06-02-2008, 10:50 PM
  #9  
0.0 BAR
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 0
Default Re: CROME not working any more plz help

i should have kept my 1.2

ever since i upgraded from it i have had nothing but problems, not all the time just the ---- expireing
J-MAN is offline  
Old 06-02-2008, 10:55 PM
  #10  
0.0 BAR
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 0
Default Re: CROME not working any more plz help

Originally Posted by jeffsciv23
i should have kept my 1.2

ever since i upgraded from it i have had nothing but problems, not all the time just the ---- expireing

I luv 1.2 error free and does the job. I never get into all the super duper features so Im sure the newer stuff is nicer
Guy-Fast is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: CROME not working any more plz help < new 1.5 +link


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.