Engine Management eCtune , Crome , AFC , FMU , Zdyne , Hondata , EMS , TE , Uberdata Anything to control your fuel, spark needs!

Zdyne is now working :)

Old 06-15-2005, 05:01 PM
  #1  
0.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 122
Default Zdyne is now working :)

I have finally got Zdyne working where it lets me know its online(using laptop). But when i tried to load the factory pm6.zdy settings it says you have tried loading a file that differs from the SECU's current settings. Then it tells me to inspect forced induction, inspect nos enable, inspect vtec enable, and inspect clutch cut enable, inspect 2 bar map sensor calibrate and 3 bar map sensor calibrate. when using my desktop i have to have the cars ignition off and it tells me the SECU is online. Now I turn the car on and it lets me load pm6.zdy. But when I press upload spark it tells me" SECU might have not done what you asked" then i click ok. Then it tells me "EAccessviolation" and then shuts Binhacker down. Whats this from?

Jimclure is offline  
Old 06-17-2005, 03:40 PM
  #2  
3.0 BAR
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3,751
Default Re: Got Zdyne working but some problems

Ooo, I really don't know of anybody who can help you. None of use have the money to spend on Zydyne.
good Luck!!!
bumblezc is offline  
Old 06-17-2005, 07:58 PM
  #3  
0.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 122
Default Re: Got Zdyne working but some problems

I thought it was because I wasnt using a 6 wire phone line, but i quess thats not my problem. With my desktop I have the car off go to the program it says the ecu is online, with the key on go to the program and says the ecu is offline. When using my laptop with key on go to program says ecu is online. I never tried using the laptop with the 6 wire phone line though, iama have to try that soon. Iono whats wrong with it. I emailed Zdyne, and I called Zdyne (left my number for them to call me) and no answer. So iono what to do. Really getting on my nerves. What could I possible do to fix this or what company or something I can call and tell them my problems.
Jimclure is offline  
Old 06-17-2005, 09:44 PM
  #4  
0.0 BAR
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 0
Default Re: Got Zdyne working but some problems

What could I possible do to fix this or what company or something I can call and tell them my problems.
Use Turboedit and call it a day?
SpankedYA! is offline  
Old 06-17-2005, 10:22 PM
  #5  
0.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 122
Default Re: Got Zdyne working but some problems

lol srry I gotta have vtec, nos, and a/c.
Jimclure is offline  
Old 06-19-2005, 04:48 PM
  #6  
3.0 BAR
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3,751
Default Re: Got Zdyne working but some problems

Again TE. It can do Vtec, NOS, Come on TURBO BABY, and A/C, What that? Oh the weight adding, power robing pump thing bolted to you motor. Sell the Zydne for a butt load, and got TE!
bumblezc is offline  
Old 06-19-2005, 09:53 PM
  #7  
0.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 122
Default Re: Got Zdyne working but some problems

a/c I must have dont want the girls to get angrey being in a hot car. Iam gonna try some more things to see if I get it working right then iono wat else to do.
Jimclure is offline  
Old 06-21-2005, 12:52 AM
  #8  
0.5 BAR
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 67
Default Re: Got Zdyne working but some problems

i have had the same problem. I put the files in a desktop folder and for some reason it let me upload the maps. i dont know much about computers but that worked for me.
Vtec Shmave2 is offline  
Old 06-21-2005, 01:13 AM
  #9  
0.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 122
Default Re: Got Zdyne working but some problems

So have binhacker in a folder, and then put on the desktop a folder with just the zdyne files?
Jimclure is offline  
Old 06-22-2005, 04:19 PM
  #10  
0.5 BAR
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 189
Default Re: Got Zdyne working but some problems

hey man your having the same problems i had with my zdyne, EACCESS VIOLATION ERROR! i even sent out my zdyne unit for then to fix they said it was fixed, i spent three hours on the phone with bill from zdyne trying everything. Honestly i never got the ****** to work. i tried winxp, win2k, only OS i havent tried is win98. but my zdyne unit has made a GREAT paper weight. i love it... it just sits there.
b16crex is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Zdyne is now working :)


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.