Engine Management eCtune , Crome , AFC , FMU , Zdyne , Hondata , EMS , TE , Uberdata Anything to control your fuel, spark needs!

windows vista and crome problem ***FIXED***

Old 01-05-2008, 05:17 PM
  #1  
3.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,081
Default windows vista and crome problem ***FIXED***

I thought I saw a thread on this awhile back but couldnot find it, anyway i finally got my cromepro reg. string for my new computer its OS is Vista. Everytime crome starts I get this pop up error box.
Name:  cromeerror.jpg
Views: 14
Size:  56.4 KB


Then if I click ok and try and modify any bin whatsoever, all my pluggins are gone like in this pic
Name:  Cromepluginerror.jpg
Views: 13
Size:  48.5 KB

I completely uninstalled crome and reinstalled it still same problem. If I go to the plugin Manager, and manually select a plugin that same I/O error 103 box appears and I get no plugin. Any info at all on how to fix this would be fabulous, I have already pushed back a tune to tuesday from yesterday due to some other problems and would like this working asap, thank you.
ifly87 is offline  
Old 01-06-2008, 01:25 PM
  #2  
0.0 BAR
 
Join Date: Jun 2005
Location: WA
Posts: 0
Default Re: windows vista and crome problem

Click on the come directory and go to its properties. There's a box that says "read only" checked. Change that to admin or someshit like that.

I'll get you the thread
http://forum.pgmfi.org/viewtopic.php...vista&start=15
"That I/O Error is a read only error, so what i had to do to fix it is go to my Crome folder and for some reason it was set as "read Only" then i had to go into security tab of the main folder and allow all users of the computer (just me) all access. restarted the program and works flawlessly"
Oscar is offline  
Old 01-06-2008, 01:25 PM
  #3  
1.5 BAR
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1,069
Default Re: windows vista and crome problem

i had the same problem, there is a conflict between Vista and Crome. No one had a solution when I tried it, but I think on PGMFI.org there is a fix for it. I just dual boot between XP and Vista now, keeping all of my tuning ---- on the XP side.
EDIT: Nevermind, ^^^^^^beat me to it.
reactone is offline  
Old 01-06-2008, 09:55 PM
  #4  
3.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,081
Default Re: windows vista and crome problem ***FIXED***

Yeah I tried running as admnin and it kept freezing and when I checked the task manager it was "not responding". I reinstalled it and ran as admin and now it works great thanks for the reply though!!
ifly87 is offline  
Old 07-04-2008, 05:10 PM
  #5  
0.5 BAR
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 184
Default Re: windows vista and crome problem ***FIXED***

I'm having this same problem and for some reason I can't register on pgmfi.org(get a mx error for my email??) what did you do to get this to work. I can run as administrator and get crome to start but now my ostrich wont connect? any help is greatly appreciated.
gt350 is offline  
Old 07-12-2008, 08:15 PM
  #6  
0.0 BAR
 
Join Date: May 2008
Posts: 12
Default Re: windows vista and crome problem ***FIXED***

Same problem!!!!! I can run as administrator and get crome to start but now my ostrich wont connect I need help!
crodriguez is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
jo_gobel
General Discussion
122
01-27-2009 08:57 PM
USS
General Discussion
6
11-11-2008 12:45 PM
Ricky101
General Discussion
12
11-20-2007 04:37 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: windows vista and crome problem ***FIXED***


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.