Engine Management eCtune , Crome , AFC , FMU , Zdyne , Hondata , EMS , TE , Uberdata Anything to control your fuel, spark needs!

no ignition signal

Old 05-03-2007, 04:15 PM
  #1  
0.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 77
Default no ignition signal

so i finished working on my car and i cannot get it started.

it seems as though there is no signal to the starter, i tried replacing it and it wasn't that. i did get the engine to turn over once today and once yesterday.
yesterday right after taking it for a test run after push starting it.
and today after unbolting the ecu from its mounts i tried to start the car by running a signal to the starter direct from the battery.

How many amps does the starter signal need ?

what do you guys think it could be?

also, my ecu cut fuel in 3rd and 4th gear after about 4000rpm is that going into limp mode, it only does it @ WOT and not in first or second.

Ideas are welcome.
jimboburgess is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
crxb18t
Hybrid/Tech
3
04-28-2009 07:48 PM
baker_jeff
Hybrid/Tech
2
07-03-2006 01:40 PM
baker_jeff
General Discussion
1
07-03-2006 01:12 PM
BoosTedZSix
Hybrid/Tech
7
02-09-2006 12:31 PM
90dx
Engine Management
3
12-19-2005 02:57 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: no ignition signal


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.