Engine Management eCtune , Crome , AFC , FMU , Zdyne , Hondata , EMS , TE , Uberdata Anything to control your fuel, spark needs!

mpfi problems

Old 02-19-2007, 07:08 PM
  #1  
1.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 277
Default mpfi problems

Ok i did a mpfi/z6 swap on my 88 crx dx.I got everything correct but im getting a tdc code(code and a code 10.Im not getting spark.But i am getting fuel.I double checked my wires.everything appers correct.So any help would be great.Thanks
crx9-11 is offline  
Old 02-19-2007, 07:33 PM
  #2  
1.0 BAR
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 267
Default Re: mpfi problems

Code 10 is the intake air temp sensor i believe. I pretty sure i had that same code on my buddys car when i did his swap. I just had the wrong plug plugged into that sensor :P. So check that. The air temp sensor is on the drivers side of the intake, its white. If you had an extra two wire plug left over not plugged into anything swap it with the one you have plugged into the sensor now.
f***myzc is offline  
Old 02-20-2007, 07:49 AM
  #3  
1.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 277
Default Re: mpfi problems

i did swap plugs but still not going off.im about to switch sensors now
crx9-11 is offline  
Old 02-22-2007, 04:54 PM
  #4  
1.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 277
Default Re: mpfi problems

ok i checked the wiring and its all good.But im not getting spark.I hooked a dowed machine to it said my igniter was bad.replaced tested again and nothen now.i need some help i need this thing to run before the end of the week.
crx9-11 is offline  
Old 02-22-2007, 06:51 PM
  #5  
1.0 BAR
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 267
Default Re: mpfi problems

Are you positive that all your wiring is correct. Check all the wires for the distributor. Make sure you didnt get your C1 and C2 wires mixed up
f***myzc is offline  
Old 02-23-2007, 09:32 AM
  #6  
1.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 277
Default Re: mpfi problems

ok i did that c1 and c2 are right were they are supposed to be.
crx9-11 is offline  
Old 02-24-2007, 02:22 PM
  #7  
1.0 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 277
Default Re: mpfi problems

i put in a brand new coil.Still no spark.COuld it be a igniter?That what it all comes down to.I am really getting pissed i dont knwo what else to do??
crx9-11 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
78NOVA
Hybrid/Tech
17
07-15-2006 09:54 PM
bipedbear
Engine Management
3
05-10-2005 03:39 PM
idiot-stick
Engine Management
7
03-18-2005 06:21 PM
davcivic
Hybrid/Tech
11
01-11-2005 06:36 PM
turbolag
Hybrid/Tech
6
12-26-2002 01:47 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: mpfi problems


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.