Engine Management eCtune , Crome , AFC , FMU , Zdyne , Hondata , EMS , TE , Uberdata Anything to control your fuel, spark needs!

got my chips today and another problem

Old 08-26-2004, 03:04 PM
  #1  
0.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 65
Default got my chips today and another problem

ok, last time i tried to burn a chip it was UV erasable and i was trying to electronically erase it .. (derh) but now i got a few AT29C256's and my batronix prog-studio wont let me burn past hex 3a dec.58 .. it says that the IC data is NOT equivalent to the editor data. any help?
thompson is offline  
Old 08-26-2004, 03:07 PM
  #2  
3.0 BAR
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2,201
Default Re:got my chips today and another problem

did you change the setting on the program. You need to specify what kind of chip you are burning.
B16Drag is offline  
Old 08-26-2004, 03:11 PM
  #3  
0.0 BAR
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 0
Default Re:got my chips today and another problem

Chip in burner wrong?
SpankedYA! is offline  
Old 08-26-2004, 03:17 PM
  #4  
0.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 65
Default Re:got my chips today and another problem

yes, set the program to burn a 29c256 and set the jumpers as shown on the diagram, and i put the chip in the right way, pin one on pin one... closest to the lever.
thompson is offline  
Old 08-26-2004, 03:23 PM
  #5  
3.0 BAR
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 21,494
Default Re:got my chips today and another problem

Dr.Boost is offline  
Old 08-26-2004, 03:59 PM
  #6  
0.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 65
Default Re:got my chips today and another problem

Originally Posted by Dr.Boost
thats the willem burner... i have the batronix EEPROM burner v 2.3 mine looks different
thompson is offline  
Old 08-26-2004, 04:01 PM
  #7  
3.0 BAR
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 21,494
Default Re:got my chips today and another problem

Wouldn't the chip still go in the same way?
__________________
Best Car Insurance | Auto Protection Today | FREE Trade-In Quote
Dr.Boost is offline  
Old 08-26-2004, 04:03 PM
  #8  
0.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 65
Default Re:got my chips today and another problem

ill post a pic.. and try to get close enough so you can see the number on the board that tells you where to put pin 1
thompson is offline  
Old 08-26-2004, 04:10 PM
  #9  
1.5 BAR
 
Join Date: May 2003
Posts: 701
Default Re:got my chips today and another problem

it should go just like the pic on the Batronix shows.... you've got it the right way, i'm sure.

sometimes prog-studio will give that error if some of the values are messed up in turbo edit.... (possibly to low on the fuel table. follow xenocron's write-up of how to make a base rom, posted as a sticky in this forum. it will work eventually, and will say that the burnt chip is equivelent to the rom.

keep on trying..... you're on the right track
crx304 is offline  
Old 08-26-2004, 04:19 PM
  #10  
0.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 65
Default Re:got my chips today and another problem


thats what mine looks like

like what the pic says.
thompson is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: got my chips today and another problem


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.