Go Back  HomemadeTurbo - DIY Turbo Forum > Homemadeturbo > Engine Management
finally got connected to ecu... now no recordings? >

finally got connected to ecu... now no recordings?

Engine Management eCtune , Crome , AFC , FMU , Zdyne , Hondata , EMS , TE , Uberdata Anything to control your fuel, spark needs!

finally got connected to ecu... now no recordings?

Old 06-25-2006, 10:53 PM
  #1  
1.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,460
Default finally got connected to ecu... now no recordings?

so i finally got connected to the ecu through crome pro. But now under the lamda recordings table, nothing logs. When i try freelog, under tps control i get recordings. But nothing under 1st gear or anthing else.

in crome do you need multiple voltage and lamda values or just the 2? Im using .1V for .5lamda and 3.5V for 1.5 lamda

what are the numbers recorded in freelog? Their something like 13 low throttle and 45 or so under boost

sohcpwr is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
MikeJ-2009
General Discussion
27
04-04-2007 11:56 PM
sohcpwr
Engine Management
8
07-08-2006 05:04 PM
lkailburn
Engine Management
5
06-15-2005 08:14 AM
audioguru76
Hybrid/Tech
8
02-18-2004 12:19 PM
djnikko
Engine Management
4
07-23-2003 10:06 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: finally got connected to ecu... now no recordings?


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.