Engine Management eCtune , Crome , AFC , FMU , Zdyne , Hondata , EMS , TE , Uberdata Anything to control your fuel, spark needs!

Chip Burner wont burn... help!

Old 11-13-2005, 02:08 AM
  #1  
0.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 89
Default Chip Burner wont burn... help!

Everytime i try to write on to a chip I get "Error:Write Sector 0" wtf is up with it. Its a willam eprom burnerIt can read chips, erase, but wont wright.....
92 4doorsleeper is offline  
Old 11-13-2005, 11:46 AM
  #2  
0.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 89
Default Re: Chip Burner wont burn... help!

bump.. need help
92 4doorsleeper is offline  
Old 11-13-2005, 12:48 PM
  #3  
3.0 BAR
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 4,219
Default Re: Chip Burner wont burn... help!

I know nothing about the wilhelm burner, but with the moates you have to plug the burner in and place the chip in before you open the program and then it will read or burn the chip.. try doing that and see if it works.
rudebwoy is offline  
Old 11-14-2005, 12:28 AM
  #4  
0.5 BAR
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 85
Default Re: Chip Burner wont burn... help!

do you have the jumper installed?
abnaasefmb is offline  
Old 11-14-2005, 04:42 AM
  #5  
1.0 BAR
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 230
Default Re: Chip Burner wont burn... help!

mine did that. turned out it was fuked.. got a replacement and all good.
-SphiNx- is offline  
Old 11-14-2005, 06:26 AM
  #6  
0.5 BAR
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 100
Default Re: Chip Burner wont burn... help!

Originally Posted by -SphiNx-
mine did that. turned out it was fuked.. got a replacement and all good.
mine also did that, but it turned out to be the chip that was fucked
IO_303 is offline  
Old 11-14-2005, 09:42 AM
  #7  
1.0 BAR
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 216
Default Re: Chip Burner wont burn... help!

I have never used that burner,but most need to be set for the type of chip you are using.You might want to check that.
slappynuts is offline  
Old 11-14-2005, 02:52 PM
  #8  
0.5 BAR
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 73
Default Re: Chip Burner wont burn... help!

Is it a willem dual power or a willem universal? Make sure you read the willem walkthrough if you haven't. What chip are you using? That could be the problem. Make sure you have the chip in correctly. If all else fails, do a search for willem. Go to the willem site and read through their forum too. All the information you need is already out there, you just have to search for it.
bob06 is offline  
Old 11-15-2005, 04:39 AM
  #9  
0.5 BAR
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 89
Default Re: Chip Burner wont burn... help!

Originally Posted by bob06
Is it a willem dual power or a willem universal? Make sure you read the willem walkthrough if you haven't. What chip are you using? That could be the problem. Make sure you have the chip in correctly. If all else fails, do a search for willem. Go to the willem site and read through their forum too. All the information you need is already out there, you just have to search for it.
This is just like the one I have... http://cgi.ebay.com/29C256-Enhanced-...QQcmdZViewItem
92 4doorsleeper is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
baker_jeff
Engine Management
3
07-02-2006 12:24 PM
W O T
General Discussion
23
12-10-2005 05:16 PM
pa2play
Turbo Parts For Sale
2
10-02-2005 04:19 PM
malcolmtat2
Wanted
1
01-27-2004 11:49 AM
digitalhav0c
Engine Management
5
08-17-2003 09:21 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Chip Burner wont burn... help!


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.